Egyik kedvenc családi ételünk. Hihetetlenül egyszerű és nagyon finom!
Hozzávalók:
pár szelet csirkemell
konzerv őszibarack
trappista vagy gouda sajt (lehet füstölt, lehet reszelt, igazából majdnem mindegy)
só
bors
őrölt fahéj
olaj
Elkészítés:
A húst kiklopfoljuk, bedörzsöljük az összekevert só-bors-fahéj keverékkel, majd kisütjük egy serpenyőben, kevés olajon. A kisült szeleteket szépen sorban egy tepsibe helyezzük, rájuk rakjuk a barackszeleteket, és befedjük sajttal. 170 fokon addig sütjük, míg a sajt meg nem pirul a tetején (légkeveréssel ez kb 10 perc alatt történik).
Rizzsel szoktuk tálalni.
Hú de jól néz ki!
VálaszTörlésAzt hiszem ezt meg fogom csinálni.
Én is barackosat csináltam a hétvégén... :-)
Majd teszem én is blogomba...
Csomószor rendelem étteremben ;) Lehet nekiugrom én is itthon! :)
VálaszTörlés